SMS-lån

I dagens travle hverdag er tid et av de viktigste aspektene i livet fordi vi aldri kan få nok tid og alt vi gjør tar opp vår tid. Det er derfor folk vanligvis er veldig glade når et produkt eller en tjeneste gir dem mer tid direkte eller indirekte. Og når selskaper opprettet lån som folk kan skaffe seg i løpet av 15 minutter, og det kan gjøres ved bare å sende en SMS, så blir det selvfølgelig en populær tjeneste ettersom det er en rask og enkel løsning for å låne penger til hverdagskostnader og nødsituasjoner.

Hva er et SMS-lån?

sms lånEt SMS-lån er et lån du kan få utbetalt bare ved å sende en riktig formatert SMS til et telefonnummer som din utlåner har opprettet. Dette er sannsynligvis den raskeste måten å låne penger på, ettersom det tar bare noen sekunder å skrive en tekstmelding. Som nevnt tidligere søker folk alltid etter en raskere og mer praktisk måte å gjøre ting på, og det finnes ikke noe raskere enn å sende en SMS for å få et lån. Du må bare skrive inn lånebeløpet, når du vil tilbakebetale lånet og etter noen minutter vil du motta pengene på bankkontoen din!

For å få muligheten til å låne penger med en SMS-melding, må du først registrere deg hos en utlåner som tilbyr en slik tjeneste. Så når du er kredittvurdert, og ditt mobilnummer er lagt til i databasen, kan du sende en SMS med beløpet og tidspunktet for hvor lenge du vil ha lånet ditt. Så hvis alt er i orden, vil deres automatiserte system varsle en person som raskt sjekker og godkjenner lånet ditt og at pengene vil bli sendt til bankkontoen din som du oppgav ved registreringsprosessen.

Lånebetingelser ved SMS-lån

SMS-lån er en underkategori av elektroniske lån, og i gjennomsnitt kan lånebeløpene variere fra 1000 kroner opp til 25 000 kroner, men for å få utbetalt de høyeste beløpene må du kunne vise til en god kredittscore.

SMS-lån kan vanligvis betales tilbake fra 1 til 30 dager, men det finnes selskaper som gir deg opptil 4 måneders tilbakebetalingsvilkår, men de er også reservert for lojale kunder. Hvis du låner for første gang, så vil du sannsynligvis kunne få lån i opptil 30 dager.

SMS-lån er svært tilgjengelige og har få begrensninger på dem. Kreditorer har gjort disse lånene svært tilgjengelige for å gi et bredt spekter av forbrukere muligheten til å låne i nødssituasjoner, men det er noen kriterier du trenger å møte:

  • Alder – Du må være minst 20 år gammel, og du kan ikke være eldre enn 70 år for å bli godkjent for et SMS-lån. Disse begrensningene er gjort slik at barn ikke kan få tak i lån og at eldre mennesker ikke ødelegger pensjonen ved å låne penger og måtte betale tilbake det etterpå.
  • Bosted – Du må være norsk statsborger for å kunne søke om disse lånene, slik at bankene er sikre på at man er tilgjengelig for å betale tilbake lånet.
  • Bankkonto – Du vil naturlig nok ha en bankkonto tilgjengelig for utbetaling av lånet.
  • Telefon – For å få et SMS-lån er det åpenbart at du trenger en mobiltelefon for å skrive teksten og sende den til din utlåner.
  • Registrering – Du må også registrere deg via internett og få en godkjent konto før du kan låne ved hjelp av SMS-meldinger.

Hvordan kan du få et SMS-lån?

Hvis du har ønsker et SMS-lån, bør du følge de generelle retningslinjene som beskrives nedenfor. Men husk at hver långiver har sitt eget system, og trinnene som kreves for å få pengene dine kan være forskjellige avhengig av hvor du vil låne.

  • Først av alt må du velge riktig utlåner som tilbyr en slik SMS-lånetjeneste. Du bør velge en utlåner som har en god kundevurdering, og som også har lave renter og et enkelt lånesystem.
  • Det neste trinnet er å registrere din konto på ditt valgte långiveres nettsted ved å gi litt bakgrunnsinformasjon om deg selv. Du må registrere deg fordi den långiveren trenger å vite telefonnummeret ditt og koble det opp mot bankkontoen din slik at den vet hvor de skal sette inn lånet.
  • Neste steg er å aktivere mobilnummeret ditt ved å skrive inn en enkel tekstkode som du vil motta som en SMS. Dette er gjort for å sikre at du er den som registrerer seg.
  • Og så er neste trinn å gå til bankkontoen din og sette inn et symbolsk beløp til långiverens bankkonto, slik at bankkontoopplysningene dine er knyttet sammen med ditt godkjente mobilnummer.

Når du får svar fra din utlåner at kontoen din er godkjent, kan du nå sende en SMS og få ditt lån rett inn på bankkontoen din. Voila!